Over ons

PLUS geeft meer voordeel met Onze Voordeelpas

De PLUS supermarkt Eland in Hengelo (Gld) start op woensdag 1 mei een nieuw voordeelprogramma voor hun klanten: www.voordeel-hengelo-gld.nl. Klanten sparen permanent voor gratis producten in de supermarkt en krijgen spectaculaire aanbiedingen en prijzen van andere ondernemers uit Hengelo en omgeving. Voordeel-hengelo-gld.nl is een initiatief van Plus Eland op basis van een nieuw concept van Merk Waardige Marketing B.V.: Onze Voordeelpas.

Hoe werkt het

Als klant van Plus Eland ontvang je gratis je Voordeelpas bij de kassa. Met deze Voordeelpas krijg je voordeel op drie manieren. Toon de pas bij elke aankoop en je krijgt direct een voordeelcoupon voor de volgende aankoop. ’Elke keer weer andere coupons om onze klanten telkens weer te verrassen, maar reken er op dat de coupons echt voordeel zullen bieden’, aldus Hans Eland, eigenaar van de Hengelose Plus supermarkt. Als voorbeeld noemt hij een coupon voor twee euro korting op een groenteartikel naar keuze, of een coupon voor een gratis zak broodjes.

De tweede manier van sparen is een puntensysteem. Elke keer dat de klant boodschappen doet met de Voordeelpas ontvangt de klant tegelijk ook spaarpunten. Hoe hoger de aankoop, hoe meer punten je spaart en door de pas te registreren kan men zelfs nog sneller sparen. Deze spaarpunten kan de klant regelmatig inwisselen voor gratis producten. De klant hoeft niet jaren te sparen, maar kan al na een paar weken de eerste gratis producten uitzoeken. Welke producten dit zijn wisselt regelmatig.

De derde manier om extra voordeel te krijgen is dat, naast de coupons van de Plus supermarkt zelf, ook coupons van bedrijven uit de regio worden verstrekt. Deze coupons geven recht op de allerbeste aanbiedingen die deze bedrijven en gelegenheden u doen, exclusief voor pashouders!

Zo kan de consument binnenkort extra interessante aanbiedingen verwachten van bijvoorbeeld de Hema, Capuchon kinderkleding en tweewielerspecialist Slotboom.

Trouwe klanten extra belonen

Eland: ‘Met Onze Voordeelpas willen we onze bestaande en trouwe klanten belonen. De Voordeelpas nodigt klanten uit om het volgende supermarktbezoek opnieuw bij PLUS te doen. Gelijktijdig hopen we dat ook incidentele klanten gecharmeerd raken van de Voordeelpas vanwege de snelle en verrassende voordelen. PLUS geeft meer. Met de Voordeelpas mag je dat wel letterlijk nemen.’

En bij een goede relatie met de klant hoort ook aandacht natuurlijk, bijvoorbeeld op de verjaardag.

Samenwerking

Volgens Eland staat de consument centraal bij voordeel-hengelo-gld.nl. ‘Andere bedrijven uit de regio kunnen aansluiten bij voordeel-hengelo-gld.nl. Voorwaarde is wel dat ze consumenten laten profiteren van bijzondere en interessante aanbiedingen. Dit in aanvulling op hun reguliere aanbod.’ Geïnteresseerde winkels en bedrijven uit de regio Hengelo kunnen contact opnemen voor meer informatie.

Wevolve